Geografia v edukačnom procese a v každodennom živote - Bujnová, Helena
Geografia ako vyučovací predmet. Vybrané subdisciplíny geografie - etnogeografia, geografia relígií, kultúrna geografia, politická geografia. Ich význam pre formovanie osobnosti mládeže a k prehĺbeniu jej základného i všeobecného vzdelania.