<The> financial crisis - catastrophe or renewal? - Vorobiov, Leonid
Príčiny a priebeh svetovej finančnej krízy. Analýza vplyvu krízy na Poľsko a trend v poľskom ekonomickom cykle. Kondratievova teória veľkých ekonomických cyklov.