Kvalita podnikateľského prostredia ako faktor strategického riadenia podniku - Nemeth, František
Popis teórie strategického manažmentu a definovanie kvality podnikateľského prostredia ako jedného z faktorov strategického riadenia. Prehľad aktuálneho stavu a úrovni kvality podnikateľského prostredia na Slovensku.