Aplikácia teórie matíc v determinácií časovej štruktúry úrokových sadzieb - Glova, Jozef
Spôsob určenia výnosovej krivky a použitím metódy bootstrappingu. Aplikácia teórie matíc pre určenie riešenia ako alternatívy k štandardnému spôsobu určenia hodnôt výnosovej krivky metódou bootstrappingu.