Společenská odpovědnost v lázeňství: shody či rozdíly? (komparativní studie českého a japonského prostředí) - Kraftová, Ivana
Porovnanie vybraných aspektov českého a japonského kúpeľníctva. História, legislatívny rámec a vývoj kúpeľov v poslednom desaťročí. Podstata českého liečebného a japonského tradičného kúpeľníctva.