Atraktívnosť Slovenska pre vybraný segment návštevníkov - Pompurová, Kristína
Skúmanie atraktívnosti Slovenska z aspektu subjektívneho hodnotenia ponuky a dopytu pre vybraný segment návštevíkov. Atraktívnosť Slovenska v cestovnom ruchu ako cieľovej krajiny. Zhodnotenie a cieľ skúmania.