Pramene práva v oblasti reklamy v právnom poriadku Slovenskej republiky - Vozár, Jozef
Všeobecná právna úprava pre oblasť reklamy v Slovenskej republike. Zákon č. 147/2001 Z. z., o reklame a doplnení niektorých zákonov v z.n.p. Skupina zákonov, ktoré rámcovo riešia problematiku niektorých aspektov reklamy.