Klasifikácia stredísk cestovného ruchu na Slovensku - Gúčik, Marián
Klasifikácia stredísk cestovného ruchu podľa charakteru určujúcej primárnej ponuky cestovného ruchu. Klasifikácia podľa stupňa infraštruktúrnej vybavenosti. Klasifikácia podľa veľkosti strediska cestovného ruchu. Charakteristika rekreačných stredísk. Stredisko kúpania a vodných športov. Stredisko turistiky a vodných športov. Stredisko turistiky a zimných športov.