Výnosový manažment v kúpeľoch - Ščepková, Eva
Podstata výnosového manažmentu. Meranie úspechu kúpeľov. Stratégie založené na RevPATH. Riadenie strategických faktorov - čas a cena. Rozvoj výnosového manažmentu kúpeľov.