Občianska a politická participácia mladých ľudí - súčasné trendy a výzvy - Hulmanová, Margita
Mladí ľudia v EÚ a v SR. Formy participácie mladých. Podpora občianskej participácie mladých ľudí na európskej úrovni. Politická participácia. Záujem mladých ľudí o politiku. Dobrovoľníctvo. Úspešné projekty.