Rozvoj ľudského potenciálu v závislosti od kvality sociálneho zázemia v hlavnom meste SR Bratislave - Meluchová, Jitka, 1965-
Analýza možností rozvoja ľudského potenciálu v závislosti od kvality sociálneho zázemia vytváraného predovšetkým životnými podmienkami, kvalitou života a podporou a zlepšovaním zdravia obyvateľstva. Veková a vzdelanostná štruktúra obyvateľov.