Štátna politika sociálneho cestovného ruchu vo vybraných krajinách Európskej únie - Linderová, Ivica
Teoretické východiská skúmania štátnej politiky sociálneho cestovného ruchu. Ciele štátnej politiky sociálneho cestovného ruchu. Cieľové skupiny. Porovnanie štátnej politiky sociálneho cestovného ruchu v Slovenskej republike a vo vybraných krajinách EÚ s rozvinutým cestovným ruchom (Francúzsko, Španielsko, Spojené kráľovstvo). Predpoklady rozvoja sociálneho cestovného ruchu.