Priemyselnoprávna ochrana na národnej a medzinárodnej úrovni - Klučiarová, Eva
Porovnávanie jednotlivých alternatívnych foriem priemyselnoprávnej ochrany (národná, európska, medzinárodná), ktoré môže občan Slovenskej republiky, respektíve právnická osoba so sídlom na území Slovenska využívať.