Účinnosť vernostných programov v hotelierstve na Slovensku - Hikkerová, Ľubica
Vernostné programy v hotelierstve ako významný marketingový nástroj na odmenu súčasných zákazníkov, upútanie a získanie nových. Akým spôsobom možno prispieť k lepšiemu využitiu vernostných programov v slovenskom hotelierstve. Prieskum účinnosti vernostných programov uplatňovaných vo vybraných bratislavských hoteloch. Návrh a verifikovanie štrukturálneho modelu budovania lojality zákazníka.