Možnosti využitia indikátorov vo výskume kvality života na Slovensku - Godor, Mário
Identifikácia čo najväčšieho množstva indikátorov, ktoré boli použité pre výskum kvality života alebo niektorej z oblastí kvality života vo vybraných prácach geografov na Slovensku. Snaha o agregáciu jednotlivých indikátorov, a to na určité oblasti (domény) kvality života.