Podpora spolupráce univerzít a MSP pri inovačných aktivitách v kontexte programov Európskej únie - Varcholová, Tatiana
Sprostredkovanie vybraných možností účasti v 7RP EÚ určených na podporu inovačných aktivít v rámci programov spolupráce výskumných inštitúcií a MSP. Možnosť financovania univerzitného výskumu v prospech MSP z prostriedkov EÚ vo väčšej miere ako doteraz.