Investície Rezort ako špecifický druh investície - Ficek, Ján
Investície do hotelových, resp. rekreačných rezortov. Na Slovensku verejne známych 11 rezortov. Informácie z prieskumu existujúcich hotelových rezortov v zahraničí a plánovaných rezortov na Slovensku. Situácia v okolitých štátoch. Charakteristika ohlásených hotelových rezortov na Slovensku. Doplnkové aktivity na trávenie voľného času. Hotel ako investícia. Hotelové investície v Európe. Investície na Slovensku. Situácia na bratislavskom trhu.