Importance of intangible resources to skilled trade companies - Herbert, Sven
Nehmotné zdroje ako kľúčový faktor úspechu v podnikaní. Klasifikácia nehmotných zdrojov. Ľudský, štruktúrny a relačný kapitál. Dôležitosť ľudského kapitálu pre znalostné podniky. Motivácia a tréning zamestnancov.