Snehobiely úspech - Pressburg, Adrian Peter
Vznik firmy, ktorá prišla na trh s krémom Nivea v roku 1911. Objavenie emulgačnej prísady - euceritu. Zrodenie krému. Reklama krému Nivea na plátnach kín už v roku 1920. Rozkvet spoločnosti Beiersdorf po druhej svetovej vojne.