Neoliberalizmus a pracujúci chudobní v kontexte Slovenska a EÚ - Kotrasová, Miroslava
Definovanie pracujúcich chudobných. Neoliberalizmus a pracujúci chudobní. Slovensko a pracujúci chudobní. Vybrané fakty o pracujúcich chudobných na Slovensku.