Káva nemusí byť všetko - Kremský, Peter
Etiópia ako šiesty najväčší svetový dodávateľ kávy. Hlavné problémy Etiópie - slabá vzdelanosť, zdravotníctvo, hygiena a málo pracovných príležitostí. Pestovanie a cena kávy. Pomoc nadácie Integra pôsobiacej na Slovensku. Mikropôžičky pre malých podnikateľov.