Nástroje na zvyšovanie environmentálneho vedomia stakeholderov - Moyzeová, Milena
Racionálne využívanie prírodných zdrojov, ochrana prírody a starostlivosť o životné prostredie v environmentálnom vedomí obyvateľov. Zvyšovanie environmentálneho vedomia obyvateľov cez školský vzdelávací systém.