Mobbing - undesirable phenomenon in personnel management - Droppa, Milan
Vysvetlenie pojmov mobbing a mobber. Mobbing - psychický teror na pracovisku. Najčastejšie faktory, ktoré vedú k mobbingu na pracovisku. Fázy mobbingu. Obete psychického teroru na pracovisku. Ochrana zamestnancov pred mobbingom. Mobberi a ich stratégie.