Inovačné prístupy v regionálnom rozvoji v konceptuálnom rámci sieťovania - Némethyová, Barbora
Inovácia a inovačná politika. Sieťovanie v regionálnom rozvoji a jeho vzťah k inováciám. Regionálne inovačné systémy a regionálne klastre. Klástre v regionálnom rozvoji. Klastrová politika na Slovensku.