Stratégia marketingu vzťahov ako súčasť strategického marketingového plánovania rozvoja územia - Petríková, Katarína
Marketing vzťahov v miestnej samospráve. Stratégia marketingu vzťahov v strategickom marketingovom plánovaní rozvoja miestnej samosprávy.