Fungujú konkurzné konania na Slovensku? - Hodál, Matej
Kríza vo vývoji podnikania a jej odstránenie manažérskymi nástrojmi. Odstránenie krízy v najzávažnejších prípadoch konkurzom. Črty konkurzného konania. Speňažovanie majetku. Uspokojovanie pohľadávok. Štádium podania návrhu na vyhlásenie konkurzu. Štádium začatia konkurzného konania. Štádium konkurzu.