Vstup na zahraničný trh – ako sa rozhodujú slovenskí manažéri - Magdolenová, Jana
Prieskum týkajúci sa problematiky intrernacionalizácie slovenských podnikov. Cieľ prieskumu - zistiť, aké postupy uplatňujú manažéri v procese rozhodovania o internacionalizácii firmy, výber vhodného zahraničného trhu, formy pôsobenia na ňom a aké metódy na podporu rozhodovania v tomto procese využívajú. Kritériá rozhodovania pri výbere zahraničného trhu. Stupeň internacionalizácie slovenských firiem. Podpora rozhodovania o vstupe na zahraničný trh.