Energetická bezpečnosť v kontexte mierového využívania jadrovej energie - Terem, Peter
Zmeny vo vnímaní využívania jadrovej energie. Obavy zo zneužívania mierových jadrovo-energetických programov. Energetické využitie jadrového programu KĽDR. Jadrové krízy a ľahkovodné reaktory. Iránsky jadrový program ako súčasť energetického mixu.