Aké efekty môže firme priniesť spoločensky zodpovedné podnikanie - Priesol, Jozef
Spoločensky zodpovedné podnikanie - jeho význam a účel. Manažérske prístupy, ktoré boli zriadené na zavádzanie a riadenie spoločensky zodpovedného podnikania (SZP): Iniciatíva Global compact, smernice G3 Global reporting initiative, ISO 26000, SA 8000, rad noriem AA 1000, smernice OECD a ďalšie. Spoločensky zodpovedné podnikanie ako procesne orientovaný manažérsky systém. Desať princípov Global compact. Ako postupovať pri zavedení SZP. Správa o SZP (resp. GRI report). Ako postupovať pri realizácii správy o SZP. Efekty SZP.