Managing a successful CRM implementation of the company - Kubina, Milan
Riadenie vzťahov so zákazníkmi. Úspešné budovanie a implementácia systému CRM v podniku. Proces prípravy a proces implementácie systému CRM v podniku. Základné výhody, ktoré poskytuje systém CRM pre podnik.