Project manager's characteristics in czech lottery industry - Hrazdilová Bočková, Kateřina
Hodnotenie vlastností projektového manažéra v hazardnom priemysle v Českej republike. Kvalifikačné a osobnostné predpoklady projektových manažérov ako jedna z dôležitých podmienok pre ďalší rozvoj firmy. Projektové riadenie.