Nápady, patenty a pirátstvo - Švorcová, Petra
Štátna správa v oblasti vynálezov, dizajnu či úžitkových vzorov - Úrad priemyselného vlastníctva SR so sídlom v Banskej Bystrici. Ochrana autorských práv. Slovenský ochranný zväz autorský pre práva k hudobným dielam - SOZA. Autorská spoločnosť LITA.