Voľne s Južnou Kóreou
EÚ a Južná Kórea môžu obchodovať oveľa voľnejšie než v minulosti. Dohoda o voľnom obchode odstránila 70 percent ciel a v ďalších rokoch má zabezpečiť takmer úplné odbúranie colných bariér i mnohé netarifné obmedzenia obchodu.