Nájdi štyri rozdiely - Makarová, Xénia
Štyri špeciálne realitné fondy na Slovensku. Slovenské realitné fondy sú síce v rovnakej kategórii, no ukazujú veľmi rozličné prístupy k investovaniu i informovaniu.