Niekoľko poznámok k politickému diskurzu: rétorika prezidenta USA Baracka Obamu - Breveníková, Daniela
Tendencie v súčasnom politickom diskurze poukázané na prejavoch amerického prezidenta B. Obamu. Antiintelektualizmus v hovorenom prejave. Abstraktnosť v prejave. Asertívnosť, demokratizmus a hovorovosť v politickom prejave.