[Puissances du romanesque. Regard extérieur sur quelques romans contemporains d` expression française] - Povchanič, Štefan
Recenzia na monografiu Zuzany Malinovskej, ktorá vyšla vo Francúzsku v roku 2010. Monografia sa dotýka francúzskych románov vydaných v súčasnosti.