Sustainable Growth through Rational Education Process and Creative Industry Clustering - Dubovická, Lenka
Racionalizácia spoločného európskeho vyššieho vzdelávania. Kreatívna politika klastrov v rámci regiónov. Snaha o udržateľný rozvoj spoločnosti. Racionálny vzdelávací proces v rámci Európskej únie. Tvorba kreatívnych klastrov.