Cross docking pro efektivní distribuci - Kolanda, Jakub
Cross docking pre rýchlu a efektívnu distribúciu. Typy cross dockových distribučných centier. Systém riadený maloobchodom. Moderné technológie v cross dockových centrách. Úspory zo synergie.