Firemní kultura není o grafickém manuálu, ale o dlouhodobé práci s lidmi - Foltýn, Karel
Corporate Identity - firemná kultúra - prejavuje sa vo vonkajšom vystupovaní firmy voči okoliu a zákazníkom, v prístupe k zamestnancom, v tímovej spolupráci a v spôsobe vedenia firmy. Zameriava sa buď na zamestnancov (interne), alebo na obchodných partnerov a klientov (externe). Firemná kultúra v spoločnosti Tesco.