Competitiveness and innovation in Košice region - Nižníková, Zuzana, 1986-
Význam malých a stredných podnikov pre slovenskú ekonomiku. Definícia konkurencie a inovácie. Súčasná situácia v priemysle v košickom regióne. Malé a stredné podniky a ich inovačná kapacita. Navrhované opatrenia pre inovačné aktivity v košickom regióne.