Eurokombi-Intermodal 2011 - Majerčák, Jozef
Informácie o 13.- tej medzinárodnej vedeckej konferencii, Eurokombi-Intermodal 2011, ktorá sa konala 6. a 7. júna 2011 v priestoroch Žilinskej univerzity v Žiline. Účastníci konferencie diskutovali o problematike týkjúcej sa prípravy výstavby verejných terminálov kombinovanej dopravy s voľným prístupom v podmienkach Slovenskej republiky. Boli prezentované rôzne systémy intermodálnych prepráv, ktoré sa v iných krajinách už osvedčili. Závery z konferencie.