Hráči
Obľuba spotrebiteľských súťaží v Českej republike. Výsledky prieskumu spoločnosti ComGate, ktorá v roku 2010 oslovila 100 tis. ľudí v Českej republike. Forma komunikácie v spotrebiteľskej súťaži. Trendy v súťažiach. Prevaha predajných akcií. Sociodemografia súťaženia.