Zdravotní pojištění a zahraniční zaměstnanci po 1.1.2011 - Daněk, Antonín
Zamestnávanie zahraničných zamestnancov v Česku nie je v posledných rokoch mimoriadnym javom. Z hľadiska postupu zamestnávateľa, z pohľadu zdravotného poistenia, je potrebné rozlišovať, či sú zahraniční zamestnanci osoby zo štátov EÚ alebo z ostatných, tzv. tretích zemí.