Účtování a evidence vratných lahví - Kmoch, Štěpán
Výhody a nevýhody vratných sklenených fliaš. Ich evidencia v účtovníctve v Česku. Obdobný prístup platí aj pre ostatné typy vratných obalov, ako sú prepravky, pivné sudy a pod.