Žádný "Buy Button" v mozku není - Bohuněk, Bohuslav
Rozhovor s čekým vedcom v oblasti neurovedného výskumu Milanom Brázdilom, ktorý pôsobí na Neurologickej klinike Fakultnej nemocnice u sv. Anny v Brne. Téma rozhovoru: čo je a čo už nie je neuromarketing, aký vzťah má odborná a lekárska verejnosť k neuromarketingu, zobrazovacie metódy mozgu a ich prípadné využitie v neuromarketingu, čo sa dá s určitosťou merať a aké dáta dokážeme spoľahlivo interpretovať, atď.