Metody neurovědy
Na sledovanie reakcií spotrebiteľov na reklamu sa využívajú rôzne metódy merania. Prehľad najčastejšie používaných metód. Elektroencefalografia (EEG). Funkčná magnetická rezonancia (fMRI). Magnetická encefalografia (MEG). Očná kamera. Tvárová elektromyografia (EMG). Meranie galvanického odporu kože (SCR). Pozitrónová emisná tomografia (PET). Transkraniálna magnetická stimulácia (TMS).