Kouzlo zvané reakční časy - Bartošová, Veronika
Neuromarketingový výskum a skúmanie relevancie benefitov a postojov spotrebiteľov ku značke. Biometrické metódy, ktoré neskúmajú vizuálne aspekty komunikácie, ale samotnú značku a jej benefity a hodnoty. Základom nových metód je meranie reakčných časov. Metóda Visage ako variácia na meranie reakčných časov.