Pomalé zotavovanie z krízy
Chemická a farmaceutická výroba na Slovenku zaznamenala v roku 2010 postupný plynulý nárast po kríze. Základné ukazovatele chemického a farmaceutického priemyslu SR v roku 2010. Vývoj tržieb slovenského chemického a farmaceutického priemyslu za rok 2010. Negatívne dopady krízy na slovenský chemický a farmaceutický priemysel.