REACH a CLP legislatíva - Murín, Martin
Podniky na Slovensku, rovnako ako podniky v celej Európskej únii, musia plniť nové pravidlá používania chemických látok v zmysle európskej chemickej legislatívy REACH a legislatívy o klasifikácii, označovaní a balení chemických látok a zmesí CLP. Sankcie za nedodržiavanie legislatívy. Charakteristika legislatívy REACH a CLP.