O klasifikácii profesionálnych skupín v bezpečnostnom sektore - Škvrnda, František
Príspevok do diskusie o problematike profesionálnych skupín v bezpečnostnom sektore, ktorý by sa mohol podieľať na rozvoji jej sociologického skúmania v interdisciplinárnom kontexte teórie bezpečnosti, spojenom s jej širším chápaním. Sociologické chápanie bezpečnosti. Náčrt klasifikácie profesionálnych skupín v bezpečnostnom sektore.